Banklån – Er det bedst?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Et billigt banklån – Findes det i grunden?
Et banklån er kendetegnet ved at du optager det i en bank, deraf navnet. Banklån er oftest den fornuftigste og billigste måde at låne penge online, i modsætning til sms lånmobillån og privatlån, som ofte har skyhøje renter og gebyrer. Et banklån kunne f.eks. være et boliglån eller et billån, eller et forbrugslån.

Banklån har dog også visse ulemper – eksempelvis stiller banken ofte høje krav til din økonomi og til hvad du skal bruge pengene til – og det er jo ikke altid du har lyst til at fortælle det. Derfor kan det være en fordel at tage det banklån, du ville have taget i banken, hos nogle af markedets andre låneudbydere. Her stilles der ikke de samme strenge krav til din økonomiske situation eller til hvad du skal bruge pengene på.

Sammenlign priser på banklån

Der findes mange sammenligningssider på nettet, hvor du kan sammenligne priserne på traditionelle lån og på markedets andre låneudbydere. Så får du mulighed for at vurdere om den samlede pris på et lån er bedst som et banklån eller som et alternativt lån ved en af de andre udbydere. Det kan også være lettere for dig som er registreret i RKI at låne hos et af de mange finansieringsselskaber i stedet for at tage et banklån, som banken højst sandsynligt alligevel ikke ville give dig.

Så det kan sagtens betale sig at surfe lidt rundt og finde det finansieringsselskab som vil hjælpe dig med dit alternative banklån – så kan det måske være nemmere at komme igennem med et online lån eller et lån uden sikkerhed

>