Kreditkort

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Køb på kredit
Hvad er et kreditkort? De fleste danskere kender til dankortet, som størstedelen af alle danskere ejer og bruger hver dag. Dankortet er knyttet til en bankkonto, hvortil der naturligvis kommer en månedlig indtægt eller løn. Og hvorfra der betales for mange af de forbrugsvarer og udgifter man har.

Udover dette så har mange også et kreditkort. Et kredit kort er et pengekort, hvortil der er knyttet en mulighed for at låne og forbruge, det vil sige man kan købe på kredit. Et kreditkort er ikke nødvendigvis tilknyttet en bankkonto, men ligeså sandsynligt et finansieringsselskab. Kreditkortet gør det nemt og bekvemt at bruge de penge, som man har lånt igennem finansieringsselskabet i eksempelvis forretninger.

Et kredit kort fungerer på samme måde som et kontokort, og er en effektiv måde at låne penge på. Man kan eje flere kreditkort fra forskellige udbydere, og skal man til udlandet er det ofte en god ide at medbringe mere end et kreditkort, så er man dækket ind såfremt der skulle ske noget med et kort eller hvis det giver problemer at benytte det ene. Lånet skal selvfølgelig betales tilbage nogle gange over et vist antal måneder, eller det kan være en fast kredit. Kreditkort er som regel et Lån uden sikkerhed.

Der findes et utal af kreditkort, heriblandt kan nævnes Mastercard, mastercard gold, visakort og mange andre. Visa kreditkort er et relativ nyt kreditkort i Danmark, som blev introduceret i 2006. Visa kreditkort adskiller sig fra Visa/Dankortet ved at være et kreditkort, som du kan hæve på. Der er flere udbydere af Visa kredit kort i Danmark – IKANO og Ekspresbank. Det kan være en god ide at undersøge forskellige muligheder da der nogle gange er tilknyttet andre ydelser til kreditkortet, for eksempel forsikring eller andre tilbud.

>