Kviklån – Find de bedste kviklån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Find det bedste kviklån som passer med dine ønsker. Find og sammenlign de forskellige kviklån hos os og udvælg det bedste af dem.

Billige lån

Lån penge i en fart med et kviklån


Kviklån, ekspres lån eller akutlån eller hvad de nu kan hedde; de forskellige typer af hurtige lån er en låneform som – sjovt nok – er hurtig at få.
Det er ikke på alle typer af kviklån at det en hindring at være registreret i RKI, så selv dig, som er stemplet som dårlig betaler og ikke kan låne i banken, har mulighed for at låne penge. Kendetegnet ved denne type lån er som sagt, at det går lidt hurtigere med at ansøge om et kviklån og også få pengene ind på kontoen. Oftest når man skal låne penge i banken, tager det noget tid, da der er en masse papirer som skal udfyldes og godkendes, før pengene står på din konto. Det tager ofte tid – og det kan jo være frustrerende, hvis man står og skal bruge pengene lige med det samme. Ligesom med billige forbrugslån udenom banken, er kviklån hos eksempelvis online låneudbydere ofte forbundet med en højere rente end den du vil kunne få i banken, så selvom det er hurtige online lån, er det ikke altid billige lån.

Hvor hurtigt kan jeg få et kviklån ?


Selvom at denne type kviklån er hurtigere end et lån i banken, er der i nogle tilfælde stadig et par dages ekspeditionstid før pengene er på din konto.
Selve ansøgningen om kviklånet tager ikke mere end 10 minutter at udfylde. Lånepapirerne bliver derefter sendt med posten eller sendt til din mail. Papirerne underskrives og sendes retur, og pengene sættes ind på din konto.
I dag er det dog blevet mere almindeligt at låneudbyderne af kviklån og sms lån godkender stort set med det samme, hvis du indentificerer dig med dit NEM ID

Ved kviklån kan du låne mindre såvel som større beløb – helt op til 350.000 kr. Ved et kviklån stiller låntager ikke sikkerhed, og lånet kan hurtigt udbetales. Lånene udbydes ofte af internetbanker eller finansielle virksomheder.

Hvordan vælger du et kviklån?


De fleste internetbanker har en kviklån låneberegner, hvor du kan taste dine oplysninger ind og finde ud af, hvilket lån der passer bedst til dig.

Det samme gælder her på siden, hvor låneberegneren lister de billigste lån når du vælger lånebeløb, alder mv.

Kviklån går hurtigt


Et kviklån kan som regel oprettes med det samme, og du har ofte pengene samme dag. Derfor er hurtigheden en af fordelene ved kviklån. Du vil ofte få svar på dit kviklån indenfor et kvarter til en time, hvis du søger, mens låneselskabet har åbent. Du kan læse en guide til kviklån her hvis du vil vide mere.

Tag et kviklån alle steder fra


Lige meget hvor du befinder dig, kan du oprette et kviklån, fordi det kan gøres fra mange mobile enheder. Ved nogle søgemaskiner vil indholdet endda være tilpasset, så det passer lige præcis til dig som låntager.

Hvad er ÅOP ?


ÅOP skal du holde godt øje med, når du optager et lån. ÅOP står for årlig omkostning i procent, og indeholder de gebyrer og renter, du skal betale i forbindelse med lånet. ÅOP viser altså de samlede årlige omkostninger, og ÅOP er det vigtigste tal, når du skal ud at låne penge. Et lån med et lavt ÅOP er billigst, og du skal derfor ikke kun se på renten, når du vælger, hvilket lån du skal tage.

Hvis renten er lav, kan lånet stadig sagtens være dyrt, fordi der kommer diverse gebyrer og afgifter oveni lånet. Ved beregning af ÅOP skal alle de udgifter, låntageren har ved at oprette lånet samt udgifterne i lånets løbetid regnes med. Du vil som regel kunne se ÅOP, når du søger på et lån, så du på forhånd ved, hvilke udgifter der er forbundet med lånet.

Løbetid på lånet 


Løbetiden på et kviklån er den tid, du har til at betale dit kviklån tilbage. Når du vælger et lån med en bestemt løbetid, skal du selvfølgelig overveje, om du rent faktisk kan betale pengene tilbage, inden for den tid du har til at tilbagebetale lånet. Hvis du ikke kan nå at tilbage dit lån tilbage til tiden, vil det medføre rykkere og gebyrer, og i værste fald en registrering, så det ikke længere er kviklån du kan søge, men så er det lån trods rki du skal ansøge. Så du skal selvfølgelig overveje, om der er luft i budgettet til at lægge de ekstra penge ud, som betalingen af lånet kommer til at være i dit månedlige budget.

Prismærkningsloven


For at regulere kreditoplysningerne, findes der en prismærkningslov, som sætter retning for, hvordan kreditoplysninger skal vises. Det gælder både, når der er tale om kreditoplysninger i reklamer og ved køb på kredit.

Anmeldelser af kviklån


Kviklån anmeldes fx igennem Trustpilot, og disse anmeldelser kan bruges til at pejle efter, hvilke lån det er smart at optage. Hvis mange brugere har klaget over lånet, er det selvfølgelig ikke lige dér, du skal låne dine penge fra. Omvendt skal du naturligvis heller ikke lade dig skræmme af en enkelt dårlig anmeldelse. Hvis lånet ellers ser fornuftigt ud, kan det jo være et særtilfælde, at brugeren har haft en dårlig oplevelse.

Hvordan vurderes det, om du kan optage et kviklån?


Det er lidt forskelligt, hvilke krav en udbyder stiller til den, der tager lånet. Som minimum tjekker udbyderen, om du står i RKI. Hvis det ikke er tilfældet, kan du som regel få lov til at optage lånet. Du kan også blive mødt af strengere krav for at få lov til at optage lån. Men som regel er det kun RKi, du skal tjekkes i, og i sådanne tilfælde går lånet hurtigt igennem.

Hvor gammel skal du være for at optage et kviklån – er det 18 år?

Det er lidt forskelligt, hvilken alder der kræves for at optage et kviklån. Nogle steder kan du allerede fra 18 år optage lån, og andre steder skal du være 20 eller 23 år. Alderen vil være oplyst i den søgemaskine, du bruger til at finde lånet. Aldersgrænserne er lavet for at sikre, at helt unge personer ikke kan optage lånet, uden at de reelt ved, hvad de giver deres samtykke til.

Gratis kviklån

Hos nogle udbydere lyder tilbuddet på gratis kviklån, første gang du laver et kviklån. Det bliver dog tilsvarende meget dyrt, hvis du ikke kan betale kviklånet tilbage til tiden. Så sørg for at overveje, hvor stort et lån, du optager, og hvordan du vælger løbetiden, inden selve løbetiden starter.

Hvor stammer kviklån fra?

Kviklån startede som mikrolån i udviklingslande, men har altså siden forandret sig til at være en type lån, der kan optages i de vestlige lande, også herhjemme i Danmark.

Kviklån igennem tiden

Siden 2010 er det blevet lovpligtigt, at udbyderen stiller oplysninger til rådighed om, hvad lånet består af. Det vil sige, at kunden skal kende ydelsens størrelse, hvornår lånet skal betales tilbage og ikke mindst lånets ÅOP og renter – hvad kviklånet reelt kommer til at koste.

Lån 19 år – Find det rigtige kviklån

Lån 19 år
Lån 19 år

Når man skal optage et lån 19 år så er det naturligvis vigtigt at du finder nogle af de lån med de bedste vilkår for dig, så du er sikker på at du ikke bliver taget ved næsen fordi du ikke lægger mærke til gebyr og oprettelsesomkostningerne eller fordi du ikke ser den korrekte ÅOP på det lån. Skal man taget et lån som 19 årig så er det også nogle låneudbydere der ikke tilbyder lån til den aldersgruppe og derfor er det naturligvis vigtigt at du vælger de bedst mulige lån.

>