Ikano A/S

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Hvis du søger et alternativ til Ikano bank, så har vi her samlet et stort udvalg hvor du kan sammenligne priser og finde det bedste lånetilbud.

Ikano A/S er mest kendt for sit ejerskab af Ikano Bank. Ikano Bank siger om sig selv at de ser si selv som en anderledes bank med rødder tilbage til detailhandlen. Det betyder ifølge Ikano at de tidligt lærte at lytte til kundernes ønsker. Og dette forsøger de at videreføre ved at have en forretningside om at tilbyde enkle og attraktive finansielle løsninger. Ikano opfatter sig som en nicheakør med en stærk fagkompetence til både private og virksomheder. Der skræddersys løsninger så de behov kunderne måtte have imødekommes bedst muligt.

Ikano blev grundlagt i Norge i 1991 som Ikano Finans og har siden ændret navn til Ikano Bank SE. Dette skete 2. januar 2009 da der blev fusioneret mellem flere af de Skandinaviske enheder. Ikano dækker nu hele Skandinavien med udgangspunkt i et fælles varemærke. Hovedkontoret er placeret i Sverige nærmere bestemt i Lund. Ikano ejes af og blev grundlagt af grundlæggeren af Ikea Ingvar Kamprad. Som etablerede Ikea i 1943. I nittenhalvfjerdserne var Ikano`s aktiviteter mangfoldige: ejendom, finans og forsikring. I 1998 udskiltes Ikano fra Ikea og er nu i familieeje af familien Kamprad og har sin adresse i Luxemburg og tæller ca. fire tusind ansatte. Udover de tidligere nævnte aktiviteter rummer Ikano nu også varehandel og kapitalforvaltning.

Et eksempel på de anderledes tilbud Ikano Bank tilbyder er Ikano Visa. Det er et normalt visakort som giver adgang til at hæve penge i internationale hævesteder 29 millioner steder i verden. Derudover er det også tilknyttet en række købsordninger således at du kan få finansieret varekøb hos flere af de største varekæder. Så Ikano visa giver adgang til kredit hos mange store kæder vi ofte handler i.

Ikano er også blevet rigtig gode til at levere fordelagtige leasing- og lejeløsninger med mange forskellige produkter gennem en lang række uafhængige leverandører. Der kan findes løsninger på køb fra ti tusind og op efter.

Så Ikano er et nærmere kig værd inden du bestemmer dig for leverandør af finansielle ydelser.

>