Ikano bank

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Ikano Bank er en undersøgelse værd nÂr der skal shoppes finansielle ydelser. Ikano Bank var tidligere en del af Ikea og blev gundlagt af Ingvar Kamprad som en delaktivitet under Ikea. Idag er det et selvstændigt selskab ejet af Kamprad familien og beksæftiger sig med en lang række finansielle ydelser til både private og offentlige personer og virksomheder

Der kan lÂnes kredit og forbrugslån.

Der kan laves leasing og udlejningsaftaler med en lang række af aktører eksempelvis indenfor byggemarked, hifi og tv og selvfølgelig købskonto i ikea. Kreditten kan tilknyttes et Ikano visa kort som kan bruges verden over i 29 millioner hævesteder alts p niveau med ethvert†andet visakort.

Ikano visa adskiller sig fra andre visakort ved sine finansieringsaftaler hvor det er tilknyttet forbrugskreditfacilitet til den konto visa kortet hører til. Det vil sige der kan aftales eksempelvis et forbrugslån til den som gør det muligt handle i Ikea p kredit uden at skulle i banken mv. Nemt og fleksibelt blot du er kunde i Ikano bank og har fået oprettet aftale om det. Der gives kreditter på få tusinde op til flere hundrede tusinde – sidstnævnte kræver selvfølgelig en vis formel godkendelse og registrering.

Ikano Bank er meget internet baseret og klarer det meste af kommunikationen pr. netplatform. Det giver fleksibilitet og mulighed for at sidde hjemme ved skrivebordet og ordne det nødvendige for at komme igang samt opfølgning p aftalerne.

SÂ hvis du er til lidt anderledes bank er Ikano Bank sikkert noget for dig 🙂

>