Quicklån – Find det bedste kviklån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Få et overblik over de bedste Quicklån og find det kviklån som passer dig bedst. Alt du skal gøre er at vælge en af de låneudbydere nedenfor og ansøge.

Billige lån


Quicklån dækker over flere forskellige låntyper, som du nemt og hurtigt kan optage over nettet. Det er fx sms lån og minilån. Et quicklån er det samme som et kviklån, der er hurtigt at optage, og hvor pengene overføres snarest muligt.

Du optager et quicklån ved at sende en ansøgning over nettet. Pengene kommer hurtigt ind på din konto, og du skal ikke svare på, hvad du skal bruge pengene til. På den måde ligner quicklån et forbrugslån, hvor du ikke skal stå til regnskab for, hvad du bruger pengene til, men selv kan væge, hvad dit lån skal gå til.

Hvem kan optage et quicklån?

Som ved lignende låntyper skal du være fyldt 18 år, være dansk statsborger og ikke være registreret i RKI for at kunne optage et quicklån. Nogle udbydere vil også kræve, at du kan dokumentere en minimumsindkomst, så der er en vis sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Tjek hos den enkelte udbyder, hvilke krav der stilles til dig som låntager.

Størrelser på quicklån

Et quicklån kan – som et forbrugslån – være på helt op til 350.000 kr. Men også mindre lånebeløb er meget almindelige for quicklån.

Hvorfor vælge et quicklån?

Et quicklån er hurtigt og nemt at optage, men det betaler du til gengæld også for. At et quicklån kan blive dyrt, skal du selvfølgelig overveje, når du vælger lænet. Omvendt kan det være smart at få fat i de ekstra penge til det, du mangler i dit forbrug, hvis du vel at mærke ved, at du snart får mulighed for at betale pengene tilbage.

Høje omkostninger, men pengene med det samme

Ved quicklån står pengene til din disposition indenfor få dage, og du skal ikke stille sikkerhed, når du optager lånet. Ved quicklån kan du til gengæld m¯de nogle høje omkostninger. Her skal du se på, hvor højt ÅOP er. ÅOP angiver lånets årlige samlede omkostninger i procent. Det vil sige, at ikke blot renten, men også lånets andre omkostninger i form af renter og gebyrer er regnet med i ÅOP.

Løbetid på quick lån

Inden du siger ja tak til et quick lån, bør du også lige tjekke, om lånets løbetid passer med din økonomi. Skal pengene betales tilbage om et par måneder eller om et par år? Og hvornår har du luft i økonomien til at betale quicklånet tilbage? Der skal helst være et match mellem lånets løbetid og så det tidspunkt, hvor du er i stand til at betale lånet tilbage.

>