Lånlet

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Lånlet er en af de mest kendte låneudbydere og et populært valg for mange der vil låne penge.

Lånlet – Kompetente udlån lige ved hånden

Lånlet tilbyder en række forbrugslån, hvor du ikke skal stille sikkerhed. Lånlet overfører penge 3 gange om dagen, og du kan få pengene på din konto indenfor få dage.

Hvor meget kan du låne hos Lånlet?

Hos Lånlet kan du låne mellem 3.000 og 75.000 kr. For at låne i den lave ende af skalaen, dvs. 50.000 til 75.000 kr., skal du fremvise en lønseddel som sikkerhed for, at du kan betale pengene tilbage. Hvis du har et eksisterende lån hos Lånlet, har du mulighed for at forhøje lånet efterfølgende. Renten varierer, men kan komme helt ned på 9,99 %.

Hvordan fungerer et lån fra Lånlet?

Lånene hos Lånlet formidles igennem Basisbank – en bank med mere end 20 års erfaring, så dit låneoptag er i sikre hænder hos kompetente folk.

Du har mulighed for at betale lånet tilbage før tid, hvis du får mulighed for det. Et Lånlet-lån kan optages helt gebyrfrit, hvilket er en fordel ved Lånlet.

Et lån fra Lånlet fungerer lidt som et almindeligt kviklån uden sikkerhed, fordi du ikke skal stå til regnskab for, hvad du bruger pengene på. Om du sætter pengene ind på din konto, bruger dem på en renovering af din bolig, eller du bruger dem til dit løbende forbrug, blander udlåneren sig ikke i. Fordi folkene bag Lånlet gerne vil yde en optimal service, får du svar på din ansøgning allerede indenfor 15 min. Din låneansøgning kan du lave online, så det er nemt og hurtigt at oprette et lån.

Hvem kan låne hos Lånlet?

For at låne hos Lånlet skal du være fyldt 18 år, have en fast indtægt og så for at få et lån må du ikke være registreret i RKI for så skal du vælge et RKI lån.
Hos Lånlet foretages en vurdering af, hvor stor risikoen med at låne ud til en forbruger er, da Lånlet helst vil holde sig inden for en social forsvarlig ramme.

Et lån fra Lånlet betyder kvalitet

Hvis du kigger på kundernes vurderinger af Lånlet på Trustpilot vil du kunne se, at rigtigt mange kunder giver gode anmeldelser. Det betyder, at du har andre brugeres garanti for, at der er tale om et pålideligt sted at låne penge fra.

>