Lån uden sikkerhed

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Lån uden sikkerhed
Ønsker man at få et lån uden sikkerhed, så tager det ikke lang tid at Google sig til hvilke valgmuligheder man kan benytte sig af.

Der findes således mange forskellige typer af lån uden sikkerhed, hvor man hurtigt og smidigt kan få sig et lån uden sikkerhed, og hvor vejen er banet til et forbrugslån.

Udfordringen med disse lån er, at forholdene omkring deres løbetid og afdrag i mange tilfælde ikke virker særlig transparente, og derfor skal man passe på med at ikke at komme for meget ind i en tankegang der kun drejer sig om ’hurtige lån’ og kviklån.

Hvordan kan man låne penge uden at stille sikkerhed ?
Mange låneudbydere tilbyder mindre lån – typisk op til DKK 10.000,- som man kan låne uden at skulle stille nogen former for sikkerhed for lånet.

Hvorfor tilbyder de det spørger mange – det er vel forbundet med høj risiko for tab! – Ja sikkert nok, men de høje renter og gebyrer der betales for disse lånetyper uden sikkerhed, gør at det for låneudbyderne på den lange bane er en god forretning at låne pengene ud. Også selvom risikoen for tab er større end på mere almindelige online lånetyper.

Fordelen ved lån uden sikkerhed er at de optages uden at man skal stille pant eller på andre måder kan blive tvunget til med kort varsel at indfri lånet. I uheldigste fald må långiver være indstillet på at miste sine penge såfremt låntager ikke tilbagebetaler, derfor er lån uden sikkerhed også dyrere end eksempelvis et boliglån optaget med pant i fast ejendom. Så lån uden sikkerhed er ikke altid nemme at opnå særligt hvis det er større beløb der ønskes men prøv at undersøge dine muligheder.

Læs også lån penge RKI ingen hindring og ungdomslån

>