SMS lån – Find det bedste SMS lån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Find det bedste hurtige SMS lån også kendt som et kviklån her på siden. Se og sammenlign nedenfor og ansøg det lån som passer dig bedst.

Billige lån

Hvad er et SMS lån?

Den allerhurtigste måde at komme til penge hurtigt på er ved at tage et såkaldt SMSlån. Det kan klares på ganske få minutter – ved bare at sende en SMS af sted. Et hurtigt lån – og generelt SMS lån – er på denne måde mest hensigtsmæssig i forhold til små privatlån og kreditkort, eksempelvis et lån på 1000 kr., mens et forbrugslån eller et billigt kviklån uden sikkerhed typisk ligger på omkring 5000 kr. og op efter. Renten eller gebyrerne på sådanne hurtige lån over mobiltelefonen er derfor langt højere end på et forbrugslån, banklån, eller andre pengelån.

Mange SMS låneudbydere reklamerer med at du eksempelvis kan få et minilån på 1000 kr. med 30 dages kredit uden renter. Det lyder jo meget fint at der ingen renter er – men til gengæld er der et oprettelsesgebyr på 2-300 kr. – et gebyr som naturligvis varierer afhængigt af lånets størrelse. Så du ender med at skylde låneudbyderen 1200-1300 kr. for at få lov til at låne 1000 kr.

Sådan får du et SMS lån

Måden du får et mobillån på varierer lidt fra firma til firma, men du skal typisk sende en SMS med en form for tekst i, og du får en kode og instruktioner retur. En sådan SMS kode koster også penge – typisk mellem 20-50 kr.
SMS lånet sættes derefter ind på din konto, hvis det godkendes. Du må ikke – når du skal låne penge være registreret i RKI eller Debitor Registret. Desuden skal det mobilnummer du sender fra være registret på din adresse, da der indhentes oplysninger fra CPR registret for at verificere ansøgeren. Men vær opmærksom på at sms lån kan være en dyr fornøjelse

>