Leasy lån – Se lånemulighederne hos Leasy

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Se de aktuelle lånemuligheder hos Leasy og sammenlign med andre lån her på siden og vælg det mest attraktive lån.

Billige lån

Leasy lån

Hvem kender ikke Peter fra Leasy? Han er Leasy`s frontfigur i deres præsentation af købsmuligheder med finansiering, levering og installation på plads i en pakke.

Det er nemt og effektivt at benytte Leasy i alle facetter af indkøb af mange forbrugsvarer. Hvad ikke alle ved er, at Leasy også tilbyder lån og kredit til køb af andre ydelser og varer end de som “Peter kommer og installerer”. Man kan således ansøge om et forbrugslån hos Leasy og f adgang til kredit til køb af hvad man måtte have behov eller lyst til.

Et Leasy lån fungerer som et ganske almindeligt internetlån og kan opnås ved at henvende sig gennem deres annoncer som typisk reklamerer med 25.000 kr. Det er dog muligt at låne andre beløb og det er ikke sikkert alle vil blive godkendt til hele 25.000 kr. Og nogen kan også blive godkendt til større beløb afhængigt af hvad man har tænkt sig at investere i for beløbet. Leasy låner gerne penge ud til at finansiere større køb af de forskellige varepakker de tilbyder at levere og installere helt hjemme stuen hos den godkendte forbruger.

Så det er easy med Peter fra L`easy. Og der kan lånes til mangt og meget.

Fordele ved L’easy lån

Lån op til 50.000 kroner med et Leasy Lavrentelån:

  • Få hurtigt svar på ansøgningen
  • Brug dine penge til det du ønsker
  • Du bestemmer selv hvor meget du vil afbetale
  • Fast & Lav årlig rente
  • Den endelige kreditvurdering afgøre renten
  • Du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden op til 72 mdr.
>