Forbrugslån – Her finder du de bedste Forbrugslån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vi har samlet de bedste forbrugslån, så du har lettere ved at vælge det du skal have. Alt du skal gøre er at finde det lån der passer dig bedst, fra listen nedenfor og ansøg.

Jeg skal have et forbrugslån – hvad gør jeg?

Forbrugslån kan være en temmelig dyr fornøjelse, og man skal derfor kigge sig rigtigt godt om før man tager beslutningen om at låne penge. Der kan være stor forskel i omkostningerne ved at låne til et sikkert forbrugslån på nettet, hvilket i sidste ende kan have stor indflydelse på dit månedlige rådighedsbeløb når renter og afdrag er betalt. Der er også stor forskel på, hvor lang tid det tager at blive gældfri. Et forbrugslån er ikke det samme som eksempelvis et boliglån eller et billån – det kan mere defineres som et pengelån, hvor det er til et forbrug, som der lånes til.

Forbrugslån i banken eller online ?

At låne i banken er oftest den bedste og billigste løsning, da man i forvejen er kendt af dem, og derfor har mulighed for at forhandle dig frem til en god løsning. Det er straks en anden sag at gå til en fremmed låneudbyder, som ikke kender dig.

Der er mange låneudbydere som tilbyder forbrugslån og kviklån online – de såkaldte internetlån – men det er ofte til en meget højere rente og ÅOP end den i banken. Der kan være mange årsager til at folk henvender sig til disse online låneudbydere i stedet for at gå i banken – måske er de bange for at banken vil afvise dem, og sige nej til et lån.

Online udbydere af forbrugslån tilbyder lån med en højere rente eller større gebyrer fordi de skal dække sig ind mod dårlige betalere (som nok skal kigger efter rki lån)– dvs. at hvis du låner penge hos dem, kommer du til at betale for dem, som ikke kan eller vil betale. Du betaler derfor renter for de låntagere som ikke betaler til tiden – det er værd at huske på inden du går ud og låner online.

Det er også muligt at låne til forbrug uden at stille at stille sikkerhed eller pant – men igen vil rentesatsen være højere, idet låneudbyderen løber en større risiko. På den anden side er det også muligt at låne til forbrug i sin friværdi – der er mange lånemuligheder og priserne er fornuftige. Men man skal dog huske på at man skal sikre sig mod eventuelle problemer, hvis friværdien falder pga. faldende boligpriser.

Forhandling af forbrugslån

Det er altid en god idé at indhente flere tilbud på lån i flere forskellige banker. Der kan være ufatteligt mange penge at spare, hvis bare man gider bruge lidt tid på det. Nøgleordet er forhandling – selvom mange mennesker ikke bryder sig om det. Men husk på at banken er en forretning ligesom alle andre – de tilbyder varer til en pris og ønsker selvfølgelig at tjene på det. Husk det! Når det så er sagt, så er det bare med at komme i gang og opsøge nogle banker. Find måske 3-4 banker og bed om det bedste tilbud fra dem. Det bedste tilbud af de 4 tager man så med til en runde mere i bankerne, og hører om de kan gøre det bedre. Og pludselig står du med en rigtig god og fornuftig pris på dit lån af penge.

Der findes mange goder sider på nettet, hvor du kan sammenligne priserne på forbrugslån. Husk at forhandle prisen – også selvom du har fundet en rigtig pris på et billigt online lån på en hjemmeside.

Se også vores oversigt over quicklån

>