Internetlån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Internetlån
Står man i RKI så er det som regel lig med ekstremt dårlige muligheder for at kunne få lov til at låne penge online . Men med et marked som er proppet med diverse former for internetlån så er chancerne forbedret væsentligt, selvom man naturligvis vil blive mødt med en smule skepsis. De forskellige finansieringsselskaber som står bag de mange internetlån er således mere risikovillige mht. til at udstede lån til folk, ergo er RKI ingen hindring i nogle tilfælde.

Normalvis vil man have enormt svært ved at for lov til at låne penge til f.eks. en bil så et billån er svært at blive godkendt til hvis man står i RKI, og et internetlån fjerner da heller ikke logikken ved at gøre sig store overvejelser omkring hvorvidt man egentlig har lyst til at øge et privat lån, da man jo allerede en gang før er kommet i økonomisk uføre.

I nogle tilfælde kan det dog vise sig at være en god ide at ansøge om et internetlån, til trods for at man står i RKI. Så har man eksempelvis en masse små og dyre lån, så kan det være en fordel at få dem samlet ét sted hvor de årlige omkostninger i procent er så lav som muligt.

På den måde kan man nemlig spare rigtig mange penge og derved komme hurtigere af med din gæld. Men logikken bag denne tankegang kan dog alligevel være svær at indfri ved et internetlån, især jo flere penge der skal lånes. ‘

De fleste internetlån henviser således til muligheden for at låne beløb som i den store sammenhæng ikke ’fylder’så meget, og derfor ikke drejer sig om beløb der overstiger flere hundrede tusind kroner. Og når de ikke gør det, så vil man således netop blive tvunget til at foretage en masse mindre forbrugslån og kviklån, hos adskillige udbydere, og derved mister man muligheden for at samle lånet et sted.

Se også sms lån via mobiltelefon

>