3 afslappende aktiviteter på budget

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Dette indlæg er sponsoreret

I en stressende hverdag er det vigtigt også at få slappet af. Mest afslappende bliver det, hvis de afslappende aktiviteter ikke vender økonomien på hovedet. Derfor kan det være fordelagtigt at have nogle budgetvenlige og afslappende aktiviteter ved hånden.

Trænger du til at slappe af, men er et besøg på et fancy spahotel lige pebret nok? Så handler det om at være kreativ og komme op med nogle andre, og billigere, afslappende aktiviteter. Hvis du har brug for hjælp til de gode idéer, får du tre her.

1. En gåtur i det grønne

Synet af grøn har en afslappende og afstressende virkning. Det er derfor, at man i sin tid havde grønne duge på eksamensbordene. Derfor er det også en fantastisk afslappende idé at gå en tur ud i det grønne og nyde synet af blade, buske, blomster og træer.

En tur i skoven er helt oplagt, men du kan også finde en grøn oase i byen, hvis det er mere lige til. Lidt har også ret, og når du samtidig får bevæget dig med en god gåtur, bliver både krop og sind stimuleret.

Det er almindelig kendt, at gåture (særligt i naturen) har en meget positiv indvirkning på både det psykiske og mentale. Det kan ligefrem virke forebyggende og forbedrende på tilstande som angst, depression og stress. Så se at komme ud at gå – det er ganske gratis!

2. Mediter og kom helt ned i gear

Har du nogensinde prøvet at meditere? Det koster ikke en øre, men det kan have store gavnlige effekter på dit mentale helbred. Der findes mange former for meditation, og nogle er mere avancerede end andre, men det kan sagtens gøres enormt nemt.

Faktisk kan du bare sætte dig ned, lukke øjnene og rette din opmærksomhed mod dit åndedræt. Følg din vejrtrækning, når du ånder ind, og når du ånder ud, og observer samtidig hvordan der opstår tanker, følelser og sensationer i dit sind og din krop. Ret hele tiden opmærksomheden tilbage til åndedrættet og lad tanker, følelser og sensationer flyve forbi som skyer på himlen.

3. Køb en massageolie og gør-det-selv

Selvom du ikke er uddannet massør, kan du sagtens lære at udføre nogle enkle teknikker. Eksempelvis kan du studere det mest basale på Google og YouTube. Så kan du lave din egen massagesalon derhjemme og måske berige din partner med en afslappende oplevelse – eller din partner kan massere dig.

Det kan gøres så godt som gratis at lave din egen massagesalon derhjemme. Du har blot brug for basale ting som et håndklæde at ligge på og en olie at massere med. Ind imellem kan det selvfølgelig også være, at der er råd til en professionel massage. Du kan finde tilbud på thai massage Vesterbro og mange andre steder i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *