Vælg let det billigste lån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vælg let det billigste lån

Når økonomien braser sammen under dig og du virkelig har brug for at finde nogle økonomiske midler, så er det som oftest ved hjælp af et lån man regner med at kunne komme oven vande igen, men det kan være dyrt at låne penge, så det gælder om at holde tungen lige i munden når man skal finde det bedste lån – eller gør det alligevel det?

Skab dig et overblik og dyk ned i din økonomi som det første

Det kan for mange være lidt en jungle at hitte rede i de mange lånetilbud man får serveret for snuden af sig og når nu et lån ikke er uden omkostninger, kan man derfor hurtigt lade sig forvirre mere end det egentlig bør gøre, når man skal finde det bedste lån. At søge på billig lån på internettet er sjældent en god løsning, så derfor får du her i stedet de bedste tips til let at finde det billigste lån.

Først og fremmest gælder det om at du skal skabe dig det overblik der er nødvendigt for at finde ud af hvad du egentlig står og mangler, hvorfor du står og mangler det og til sidst kan du se på hvordan du kan løse dine økonomiske vanskeligheder.

For at skabe et overblik er det nødvendigt at dykke ned i din faktiske økonomi og se på hvor det hele går galt. Hvad er dine indtægter hver måned og hvad er det for nogle udgifter du har på kontoudtoget for de sidste 3 måneder?

Indtægter og udgifter kan have ændret sig

Indtægter er som regel en løn men der kan også være tale om en overførselsindkomst som f.eks. er SU, kontanthjælp eller dagpenge. Hvis din indtægt ikke har forandret sig på det sidste og du normalt har kunne få kontoen til at forblive i det grønne med plusser i slutningen af måneden, så er det ret sikkert ikke her du skal gøre så meget mere, andet end hvis du kan se en mulighed for at skaffe en ekstraindtægt evt. med flere vagter på arbejdet eller et ekstrajob.

Hvis ikke det er indtægterne der skal pilles ved, så er det nok nærmere udgifterne der har været anderledes og det kan ramle for selv den bedste med bil der skal på værksted, tandrodsbetændelsen der ikke måtte vente eller noget helt tredje, der har kostet dig mere end hvad du normalt står med af udgifter. Mange danskere oplever især en større energiregning og kan derfor se at det udelukkende er her der er gået ged i den.

Vælg det lån med mindst samlede omkostninger for hele lånet

Når du har styr på hvordan udgifterne ser ud, så vil du helt automatisk også finde abonnementer som egentlig ikke gør brug af og som du fremadrettet kan afmelde og spare penge ved at afmelde. Du har nu et godt overblik over hvad det er du står og mangler og hvornår du kan betale det lån du har planer om tilbage.

Dit lån bør som det sidste være et dyrt onlinelån. Start altid med at undersøge om der er hjælp at hente med et familielån eller lignende lån med lave omkostninger. Du finder let det bedste og billigste lån, hvis du holder øje med hvad de samlede udgifter for lånet vil blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *