Dette bør du vide om samlelån

  • af
Tag et lån uden at stille noget i sikkerhed

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Hvor meget ved du egentlig om lån, og helt specifikt om samlelån? Samlelån er blevet mere populært i Danmark, og derfor er der efterhånden også kommet flere og flere udbydere på markedet. Penge og lån er noget som man bør behandle med omhu, og det er altid en god idé at samle sig så meget viden som man kan sammen inden at man beslutter om man vil tage et lån eller ej. Hvis du overvejer om du skal tage et samlelån, så kan du læse mere her.

Samlelån, er en form for lån som de seneste år har set sin fremgang i Danmark. Som følge af at flere og flere mennesker begynder at tage samlelån og interessere sig for netop denne type lån, er der selvfølgelig også kommet flere udbydere af samlelån. Du kan fx få samlelån med Lånio.dk, som er en af de mange steder på nettet der tilbyder at du kan tage et samlelån hos dem.

Du oplever nok at der på internettet florerer reklamer for samlelån. Reklamerne reklamerer ofte for samlelån, hvor reklamerne beskriver samlelån som en god løsning til dig der har mange lån. Og her tager de ikke fejl. Dog er det vigtigt at man er kritisk overfor reklamer, og ikke bare hopper på det første og det billigste samlelån. Inden du tager et samlelån, bør du altid sætte dig godt ind i samlelån, og de muligheder du har at vælge imellem.

Hvad er et samlelån?

Ordet samlelån afslører måske allerede ret godt hvad et samlelån er. Som det ligger i navnet, er et samlelån et lån hvis formål er at samle dine nuværende lån hos andre udbydere. Hvis du fx har to, tre eller flere lån alle hos forskellige banker, kan du med et samlelån samle alle dine lån hos en bank, således at du kun har et.

Hvad er formålet med et stort lån i stedet for små? Ja det er et godt spørgsmål, som er meget relevant at svare på. Når du har mange forskellige lån, hos forskellige banker, betaler du i form af renter, til banken for at de låner dig penge. Det vil sige at du på hver enkelt lån, hos den specifikke bank betaler ekstra penge for at have lånet. Når du tager et samlelån, samler du alle dine lån hos en bank, således at du kun skal betale renter hos en bank.

Når du tager et samlelån hos en bank, sørger de for at dine nuværende lån hos andre banker bliver betalt og afsluttet. Det betalte beløb indgår nu som en del af samlelånet, således at når du betaler af på samlelånet, betaler af på det fulde beløb som du har lånt for samlet hos alle bankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *