Min PC er langsom – Hvorfor?

  • af
Min PC er langsom - Hvorfor?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Døjer du også med at din PC er langsom, eller ihvertfald hurtigt bliver langsom efter at du har haft den i noget tid? Det er der mange der gør, og det kan ofte ende med at blive dyrt, hvis man ender med at køb en ny computer fordi man ikke længere gider at bruge lang tid på at starte sin pc op, eller generelt bare døjer med at den er utrolig langsom i optrækket.

Men hvorfor er din PC langsom og hvad kan du gøre for at undgå det? Det kigger vi nærmere på her.

Min PC er langsom – Hvad kan man jeg gøre?

Min PC er langsom - Hvad kan man jeg gøre?
Min PC er langsom – Hvad kan man jeg gøre?

Det er helt normalt at en pc bliver langsom når man har haft den i noget tid. Men det er ikke nødvendigvis noget du behøver at leve med. Hver gang min PC er langsom så har jeg nemlig fundet ud af at det er fordi at alle de programmer jeg installere på min pc, gør at den bliver langsommere gang for gang. Det er nemlig fordi at hver eneste gang du installere et program så bliver det nye program sandsynligvis en del af din computeres opstartsflow. Så hver gang du tænder din pc, så vil disse programmer åbne i baggrunden, og derved gøre din pc langsommere.

Men du kan faktisk slå alle disse opstarts programmer fra, så det eneste der starter op på din PC eksempelvis er windows 10. På den måde kan du få din computer til at starte op på få sekunder, i stedet for at du skal sidde og kigge på at den starter op i flere minutter, hvilket måske ikke lyder af meget, men hvis man sidder og skal til at bruge sin pc, så er det utroligt lang tid.

Hvad hvis min pc bliver langsom igen?

Du er nød til løbende at fjerne disse opstartsprogrammer, for som sagt, så vil der hver gang du installere et program, være et nyt program som bliver en del af opstarten på din pc, og som du derfor skal fjerne. Men der findes også programmer der gør dette for dig helt automatisk. Det link vi henviser til i denne artikel længere oppe, hjælpe dig med at rense din computer for alle disse opstartsprogrammer helt automatisk, så du aldrig skal døje med at din computer bliver langsom igen. Så kan du altså spare mange tusinde kroner på at købe nye computere fordi du kan beholde din gamle pc i flere år uden at skulle skifte den ud. Det virker, og det er utroligt effektivt.

Du kan også selv vælge at slette de programmer du ikke længere bruger, og det vil helt sikkert også sørge for at din pc bliver hurtigere, men det er dog ikke sikkert at det er mest praktisk da der altid vil være rester af disse programmer som du ikke selv kan fjerne i databasen. I det tilfælde så er et program sandsynligvis det bedste, hvis du vil få det maksimale ud af din pc igen.

>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *