Realiser dine drømme

  • af
Realiser dine drømme

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Du sidder på en sandstrand med udsigt til Stillehavet. En kokosnød med sugerør i den ene hånd og solbriller i håret. Livet er godt, du kan slappe helt af uden bekymringer om arbejde eller andre ting, der måtte bryde dit hoved. Pludselig hører du nogen begynde at spille guitar, og du lægger dig ned i det varme sand og nyder musikken. Lige indtil den musik bliver til irriterende lyde fra en alarm. Ja, det var en drøm. Du vågner nu op til, at du er for sent på den, og du må nu skynde dig ud af sengen. Men bare fordi det var en drøm, betyder det ikke, at det ikke kan blive til virkelighed. Om du er i 20’erne, 30’erne og 40’erne, er det muligt at gøre din drøm til en realitet.

Når du er i 20’erne

Ung, frisk og fuld af fart. Det beskriver mange unge i dag, som vil have, at det skal gå hurtigere og vildere. Det er i sabbatårene, at vi får lyst til at prøve nye ting og udfordre os selv og hinanden. Det er også dér, vi har tid til det, før vi skal ud på arbejdsmarkedet og blive rigtige voksne. Derfor er det med at udnytte det, mens man kan. Det kan være, du altid har drømt om at tage til New York og opleve Times Square’s blinkende lys i virkeligheden. Måske har du altid forestillet dig selv sidde i en lænestol og ryge stor cigar i Cuba. Uanset hvad, er det altid en fedt at opleve verden, mens man er ung. Tøv derfor ikke med at planlægge en rejse, du kommer ikke til at fortryde det!  

Når du er i 30’erne

Hus, have og hund. Når SU’en er en æra forbi, når byturene i stedet bliver til vin derhjemme og man begynder at tænke på børn og familie, ved man, at 30’erne er nået. Men bare fordi man bliver ældre, betyder det ikke, at man ikke kan have det sjovt. Det kan f.eks. være at fræse rundt i en fed bil. Så hvorfor snyde sig selv? Hvis du alligevel har overvejet at stifte familie, kan det være en god idé at investere i en bil, så man nemmere kan komme på arbejde og hente børnene. Når de bliver ældre, kommer de nok til at sætte pris på, at du henter dem i byen!  

Når du er i 40’erne

Når man har været mange år på arbejdsmarkedet og børnene er vokset en over hovedet, kan det være tid til at finde lidt sjov til sig selv. Måske har du lyst til at prøve nye udfordringer på arbejdet? I dag er det nemt at blive iværksætter, hvis man bare har en god idé og et gåpåmod, der siger spar to. Men det kræver selvfølgelig, at man investerer tid og ikke mindst penge. Det kan derfor være en god idé at låne penge for at kunne sætte penge af til iværksætterdrømmen. Hvis du går og tænker over at låne penge til andre drømme, kan du kan samle dine lån her og indfri dine drømme.

>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *